24 Ekim 2012 Çarşamba

zalımın gızı AGA

önce lafa bakar laf mı diye sonra adama bakar adam mı diye
 agnieszka radwanska kardeşi asabi şahsiyet urszula ile polonya' nın tenisdeki gururu. winnerlarla monotonlaşan maçların aksine aga 'nın defansif oyunu birçok tenis izleyicisine sıkıcı gelebiliyor. oysa onun maçlarında çeşitli oyun kombinasyonları, uzun süren ralliler , bolca kısa toplar, çömelik vuruşlar görebiliyoruz. maça iyi konsantre olduğunda sayı denilen topları çıkartır, geldi denilen maçları çevirebilir( 27 ekim 2011 zvoraneva maçı). forehandine gelen topları sergenin sol ayağı gibi istediği yere gönderebilirken, ibrahim üzülmez'in sağ ayağı gibi olan backhandine gelen topları ise keserek kısa topa dönüştürebilir. en büyük handikabı şüphesiz ki sıralamadaki çoğu rakibine göre fiziki olarak güçsüzlüğü. onu bu seviyeye getiren özelliği ise oyun zekası ve tekniği.
dün wta sezon sonu turnuvası açılış maçında son şampiyon petra kvitova' yı 6-3/6-2 yenerek rakibinin 25 maçlık salon galibiyet serisine de son verdi.
kortları çığlık ve hönkürüşlerle inleten rakiplerinin aksine bugün tekrar aga' yı gayet cool ve poker face olarak izleyeceğiz.

Hiç yorum yok: